Acta de l'assemblea del 7 de juliol anagrama


Reunió a Navata, amb assistència de 10 persones.
  • Les assistents expliquen com va anar l'acte convocat per IC a Figueres, per parlar del Pla Directori de l'Empordà. Ells oficialment estan en contra de l'A-26.
  • Els de Salvem l'Empordà presents a l'acte (la Marta) manifesten que estan disposats a assessorar-nos si volem presentar a al·legacions al Pla pel que fa a l'A-26.
  • La Maria, de Vilanant, s'ofereix per contactar amb la Marta per mirar com tirar endavant les al·legacions.
  • La exposició sobre l'A-26 que preparen Ulrike i Tere està bastant avançada i estarà disponible pel setembre. Es proposa muntar una taula informativa amb l'exposició per la Fira Medieval de Besalú a principis de setembre.
  • S'informa que la Plataforma contra la MAT ens ha demanat que participem a la tallada de carreteres del dia 16 de juliol, tallant el pont de Besalú. Contaríem amb el recolzament de la gent de Lliurona diu no a la MAT. La Plataforma acorda recolzar la tallada. Quedem a 2/4 de 7 al parking d'autobusos de Besalú, per juntar-nos per a l'acció, que serà de 19 a 20 hores. La Plataforma contra la MAT s'encarrega de fer octaveta de l'acció, el comunicat de premsa i contactar amb els Mossos d'Esquadra per avisar de l'acció.
  • Després de l'estiu començarà la ronda de xerrades pels pobles afectats per l'A-26. S'acorda enviar calendari de xerrades als semanaris Hora Nova i L'Empordà.
  • La primera xerrada tindrà lloc el dia 22 de setembre, a les 20 h, a Avinyonet de Puigventós, a la Sala de Ball. Les següents seran: Navata, al Sindicat, dia 29 de setembre; Cabanelles/Lladó/Crespià, a Can Vilà (per confirmar), 6 d'octubre; Cistella, 13 d'octubre; Vilanant, 20 d'octubre; Ordis, 27 d'octubre; Vilafant, 6 de novembre.
  • La propera reunió de la Plataforma contra l'A-26 serà el dia 8 de setembre, a les 20 h., al Sindicat de Navata. Per e-mail es convocarà per anar a la Fira Medieval de Besalú, que segurament tindrà lloc el primer cap de setmana de setembre.
NOTA: seria molt important que algú podés anar a la reunió de la Plataforma contra la MAT, que tindrà lloc el dimarts, dia 12, a les 20 hores, per preparar l'acció del 16 de juliol. Allà es repartirà l'octaveta, el comunicat de premsa i s'informarà sobre com s'ha previst fer l'acció (tallades de 3 minuts intermitents, de 19 a 20 hores).


No comercialCompartir amb igualtatAtribucio