Acta de l'assemblea del 8 de setembre anagrama


Assisteixen a l’assemblea en Carles i en Miquel de la plataforma Salvem la Garriga i el pla Vinyers, en total som 8 persones.

S’explica que la Maria, la Carme, en Climent i la Dolors han presentat els suggeriments en contra de l’autovia al Pla Director de l’Empordà en nom de la plataforma. S’han entregat als ajuntaments d’Avinyonet, Vilanant i Crespià perquè també els presentin. La Dolors els farà arribar a l’Ajuntament de Maià i la Tere al de Navata.

Ens informem que no va assistir ningú a la fira medieval de Besalú.

S’acorda tornar-nos a reunir el proper divendres 16 de setembre a Navata per preparar la xerrada d’Avinyonet del dia 22 i fixar una data per convidar als assistents que hi estiguin interessats a una propera assemblea de la plataforma antiautovia A-26.

La Ulrike proporcionarà el rètol informatiu de la xerrada a la Tere que en farà fotocòpies per repartir a Avinyonet, Vilafant i Figueres i també l’enviarà a la Carme a través d’Internet per fer la bustiada a Avinyonet convocant a la xerrada.

Es decideix convidar a participar a l’acte d'Avinyonet en Josep Espigulé, president dels amics del Manol i l’alcadesa d’Avinyonet, Maria Terrades.
La Tere demanarà la sala a l’Ajuntament de Navata pel dia 29 de setembre, la Dolors a l’Ajuntament de Cabanelles pel dia 6 d’octubre i en Miquel la de Vilanant pel dia 20 d’octubre.
Es suprimeix la de Cistella del dia 13 d’octubre i s’acorda informar-los de la xerrada de Vilanant.

En Carles ens comunica la voluntat d’IC-V de Figueres de proposar-nos fer un acte informatiu al museu dels Joguets de Figueres aquesta tardor.

En Miquel suggereix de fer alguna activitat amb la participació de pintors i artistes al voltant de la carretera de Besalú a Figueres per potenciar la conscienciació ciutadana.

Model de suggeriments als ajuntaments


No comercialCompartir amb igualtatAtribucio