Les trobades ecologistes i naturalistes de Catalunya Anar a la pàgina inicial de LIMNOS


La ciutat de Banyoles es convertirà, del 27 d'abril a l'1 de maig, en capital de l'ecologisme i el naturalisme de Catalunya, amb la celebració de les XVII Trobades Ecologistes i Naturalistes de Catalunya. L'organització corre a cárrec de la Xarxa Ecologista de les Comarques Gironines. LIMNOS s'ha responsabilitzat de tot el relacionat amb la logística dels espais, a part de ser present en el grup de coordinació.
En les Trobades es discuteixen els principals problemes ambientals del país i es determinen les estratègies a seguir de forma global i conjunta. També és un lloc d'intercanvi d'informacions, estratègies, problemàtiques, campanyes,... En general, d'una infinitat d'experiències en el camp del moviment ecologista. El programa d'activitats inclou una part més tècnica de preparació pels grups ecologistes, per la qual cal inscriure's, i una altra part d'activitats obertes a tothom. La part de formació inclou tallers pràctics de funcionament de les entitats i un ampli treball de coordinació en els grans temes de discussió: aigua, energia, biodiversitat, residus, agenda 21, mobilitat i canvi climàtic. Tothom pot participar i opinar en les trobades virtuals paral.leles, a través de la web www.ecologistes.net. El programa d'activitats obertes a tothom inclou diverses exposicions que es mostraran a diferents locals de Banyoles, tres taules rodones, activitats d'educació i sensibilització ambiental al carrer, cinema d'animació del medi ambient, excursions per la comarca, bicicletades, concerts de música i altres activitats lúdiques. Tothom que estigui interesat en participar en l'organització, o vulgui col.laborar durant les trobades pot contactar amb nosaltres.

Ens podeu trobar en el local de LIMNOS, 1r. pis del Museu Darder, entrada pel c/. dels Servites (tel. i fax 972 574 467), els dimecres de 6 a 8 de la tarda. La nostra adreça de correu electrònic és: limnos@suport.org.
Pàgines recomanades:

Pàgina principal