Informació sobre LIMNOS Anar a la pàgina inicial de LIMNOS


La tardor del 1987, un grup de persones inquietes per l'evolució de la riquesa natural de la comarca va començar els treballs per tal de legalitzar una associació i iniciar el redreçament, en la qüestió medioambiental, de la comarca.

Finalment, el 12 de desembre d'aquell mateix any, es féu efectiva l'acta de constitució de l'entitat, signada per 30 persones, que van constituir el nucli formador del que ara és aquesta entitat.

LIMNOS ha treballat en diversos fronts, sempre des d'un doble vessant: denunciar els atemptats contra el medi ambient de la comarca i col·laborar estretament en molts casos amb altres entitats i amb la mateixa administració per tal de cercar solucions.

Els conceptes que han bastit l'acció de l'entitat han estat: La defensa activa de la natura, a través de força denúncies; la restauració de l'entorn a través de campanyes de neteja i en col·laboració amb altres entitats; la conservació dels espais naturals, per la qual cosa ha intervingut activament en el procés de discussió del PEIN i en diferents alternatives; i la difusió del patrimoni natural del Pla de l'Estany, a través de col·laboracions amb mitjans de comunicació, mitjançant la revista La Llúdriga i conferències i jornades sobre el medi.


LIMNOS
Associació de Defensa del Patrimoni Natural de Banyoles i Comarca
(membre de DEPANA)

Plaça dels Estudis, 2 (Edifici del Museu Darder) - 17820 Banyoles
Telèfon 972 574 467
Fax 972 574 467

Pàgina oficial a internet www.limnos.org

Registre del Consell Comarcal: 2011

La informació aquí publicada, procedeix de la Guia d'entitats esportives, culturals i juvenils, del Pla de l'Estany, editada el Maig de 1995 pel Consell Comarcal del Pla de l'Estany, i dels articles publicats per LIMNOS a la revista L'HamPàgina principal